Meehelpen

Is het jouw verlangen om het Evangelie te delen en wil je graag meehelpen? Lees hieronder hoe!

Gebed

We zien uit naar een zegenrijke week waarin Gods boodschap aan de kinderen bekend gemaakt wordt. Zonder Zijn aanwezigheid en het werk van Zijn Geest kunnen we niets! Bid je mee?

(Klus)hulp

Gedurende de week kunnen de kinderen wel wat ondersteuning gebruiken bij het timmeren. Heb jij twee rechterhanden en heb je één of meerdere ochtenden beschikbaar in de huttenbouw week? Meld je aan als zaag- of timmerman via de mail!

Ook andere helpers zijn van harte welkom, er is van alles te doen! Denk aan helpen bij het aanmelden, mee knutselen met de kleintjes, voorlezen, eten en drinken gereedmaken, etc.

Materiaal

Een aantal bedrijven is al begonnen met het sparen van hun oude pallets en planken, dat mogen er best nog meer worden. Doe jij ook mee? Meld je aan via de mail en we komen ze in overleg bij je ophalen.

Daarnaast zullen er heel wat spijkers doorheen gejaagd worden. Wil je helpen maar heb je geen tijd? Lever dan spijkers! Laat dit even aan ons weten…

Financieel

We maken kosten om deze activiteiten te realiseren. Denk aan het huren van een tent, het regelen van de maaltijd, het drukken van flyers e.d.. Heb je geen tijd maar draag je dit werk een warm hart toe? Bij de ingang van het terrein komt een bus te staan waar je bijdrage in kan. Daarnaast kun je een bedrag overmaken naar onze penningmeester Joost Hoogerland, hij beheert de financiën en kan desgewenst laten zien wat we met uw bijdrage hebben gedaan. Je kunt je bedrag overmaken naar rekening NL23 INGB 0678 2566 83 t.n.v. J.W. Hoogerland onder vermelding van ‘Camp Victory’.

Blijft er ná dit project geld over? Dan doneren we dit aan MAF.