Praktische info

Aanmelden

Om een inschatting te hebben van het aantal kinderen wat komt, vragen we je om aan te melden via de mail. Vermeld daarbij de volgende zaken:

  • Je naam
  • Je leeftijd
  • Een mobiel nummer waarop je ouder(s) bereikbaar zijn
  • Of we ergens rekening mee moeten houden (allergie, spijkerfobie, o.i.d.)
  • Of je door iemand wordt opgehaald of zelfstandig naar huis mag ná het programma.
  • Of je ouder(s) meekomen naar de lunch op vrijdagmiddag (en met hoeveel)

Lukt dit niet op tijd of twijfel je tot het laatst? Maak je geen zorgen, we laten niemand buiten staan. Als je nog niet bent aangemeld, dan kun je dat elke morgen vóór de start van de activiteiten doen bij onze aanmeldtafel.

Locatie

De huttenbouw zal plaatsvinden op het grasveld aan de Pauwhoekstraat 83 in Meliskerke. Er is parkeergelegenheid voor de auto of fiets rondom deze locatie.

Kleding

Spijkers, splinters, hamers en balken kunnen pijnlijke situaties opleveren als je er niet op gekleed bent. Zorg voor stevige schoenen!

Begeleiding en veiligheid

Gedurende het gehele programma is er begeleiding vanuit het team.

Gereedschap

Het is niet toegestaan om ander gereedschap mee te nemen dan je hamer. Voor het zagen en uit elkaar halen van pallets hebben wij zelf gereedschap. Dat ligt vanwege de veiligheid apart in een zaaghoek.

Privacy

We gaan zorgvuldig om met je gegevens en verzamelen alleen het hoognodige in het geval dat je contact opneemt of je aanmeld, lees meer in onze privacy-verklaring.